01-07-2016

Nyt

Vi går stadigvæk og venter på at Lumi skal starte løbetid.

jeg har været hos TipTopAussi hos Camilla for at prøve ar hyrde med Malou. Og sikken en oplevelse. hun fangede meget hurtigt og fik stor ros af vores træner med de ord at hun var en hyrdende hyrdehund, hun var helt fantastisk til det. Så nu skal vi afsted igen på mandag og jeg håber hun starter, hvor hun slap sidst.

 

Vi har også været på et par udstillinger, en DKK kredsudstilling i Køge. Der var ikke ret mange tilmeldt. Troja blev bedste veteran og BIM og i storering blev hun BIS 5 veteran. Jeg er stolt af hende, det var 1 år siden hun sidste havde været i ringen og vi havde ikke lige fået trænet optil. Men hun fjorde det så fint. Malou blev BIR hvalp men fik ingen placering i storering.

Malou var også med på DKK udstilling i Roskilde om lørdagen, der fik hun særdelse lovende og 2. vinder, Marianne viste hende så fnt frem. 

Så har vi været til SpK udstilling i Årslev, her havde jeg kun Malou tilmeldt, der var mødt 6 hvalpe tæver op og Malou fik særdeles lovende og blev 3. vinder, Melanie viste hende så fint frem.

 

Efter udstillingen tog vi hje, og hyggede hos Bitten og Lumi, Kim grillede lækkert mad til os.

 

Bitten og Lumi tog på DKK udstilling i Vejen om lørdagen, hvor der var en finsl dommer med stor kendskab til racen der dømte. Her blev der givet stort alle bånd. Der var rigtig mange tæver tilmeldt og kun ganske få fik excellent og endnu mindre fik CK. Lumi fik excellent, jeg har aldrig været så stolt af en EX. Bitten og Lumi gjorde det så godt i ringen.