06-10-2017

Siden sidst

Så er det vist på tide at jeg får opdateret lidt fra de sidste par måneder.

I juli tog vi til Fyn for at hygge med Bitten, hun passede bror Balto. Vi mødtes i en hundeskov med sø, hvor hundene kunne løbe og lege. Her var Annette og Daffi også med.
Bagefter tog vi hjem til Bitten i haven og hyggede resten af dagen.

Så har vi været på dobbelt udstilling i Fuglebjerg. For første gang havde vi campingvogn med, det var rigtig hyggeligt både pigerne og jeg nød det. Resultaterne på udstillingen både lørdag og søndag er opdateret se Blis - udstilling og Lapinlunas Ronjatar - udstilling.

Så har Malou og jeg været til spor i SpK regi, hun er bare super til at bruge sin næse - det er helt vildt og hun nyder det.

Den 16. september gik turen igen til Fyn, her skulle vi til Hasmark Strand Camping til årets Lapphunde træf. vi havde en skøn dag. Vi fik en intro til nose work, en dyrlæge fortalte om første hjælp, Søren fortalte om mentalbeskrivning, vi fik gået ture ved stranden, fælles spisning og en masse hygge.

Malou er blevet 2 år hurraa, jeg synes godt nok tiden er fløjet afsted. Maggie har været i hendes første løbetid.

Maggie og jeg har været på udstilling i DKK Ballerup.

Nu Malou er så dygtig til spor og elsker det, har jeg også meldt os til Nose Work, det glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Jeg tager både Malou og Maggie med, så begge piger kan lære det. 
Jeg har fået skaffet både klove, skind og blod, så nu skal vi rigtig i gang med spor også.

Om en uge går turen til udstilling igen Spk Nørager, den udstilling glæder jeg mig rigtig meget til. Alle tre piger skal med da det er Saara Sampakoski som skal dømme, jeg er virkelig spændt på hendes bedømmelse.