06-10-2012

Gåtur i Hedeland

Den 23. september 2012 gik turen igen til Hedeland. Her mødtes vi med en masse andre finske lapphunde og deres ejere. Det var dejligt at se hvor mange der mødet op og syntes at dette er et godt initiativ.
Da vi alle var mødt op gik vi en tur i det dejlige Hedeland. Da vi kom tilbage til bilerne blev der tændt op i grillen som Majbritt og Finn havde med. Tiden skulle jo gå indtil grillen var klar, så jeg havde planlagt en lille konkurrence med stor hjælp fra Lena. Vi lavede 4 hold med hund og ejer, hvert hold fik så udleveret en sæk, denne skulle man selvfølgelig ned i og hoppe med hunden i snor ved siden af, ned i den ene ende og tilbage igen og så var det den næstes tur. Det var godt nok morsomt sikken hundene gloede mærkeligt.
Så fik hvert hold udleveret en spiseske og en kartoffel i den ene hånd og deres hund i den anden hånd, her galt det igen at løbe fra den ene ende og tilbage igen. Til sidst havde vi lavet et lidt spørgsmål om den finske lapphund og nogle generelle spørgsmål om hunden, som holdene så skulle svare på.
Det var en rigtig dejlig dag, jeg siger tusind tak til alle jer som var med til at gøre den så hyggelig. Vi gælder os til at se jer alle igen i det nye år og måske før.