International udstilling i Ballerup

17-12-2017

Den 28. oktober holdte jeg hvalpe træf for B kuldet, de er lige rundet deres første år. Alle 5 hvalpe og deres familier mødte op, det er bare så dejligt at have kontakt med dem alle og de havde lyst til at komme, selvom de 5 er spredt udover hele DK ☺️ tak for det.

Vi mødtes på Fyn og gik en tur omkring Nørresø, som er 5 km lang. Da jeg selv synes spor er helt fantastisk, ville jeg gerne præsentere dem for det og de fangede det bare lige med det sammen 😄👏🏻

Bagefter kørte vi ned og fik noget frokost på en hyggelig gril, mens hundene lå og slappede af i bilerne.

Vi sluttede dagen af med en tur i hundeskoven og kaffe og kage.

Tak til jer alle for at ville deltage, det betyder meget for Bitten og jeg 😘

 

Den 2. december var Bitten og Björk på SpK udstilling. Björk blev bedste junior tæve med EX CK og hun fik JUNIOR KLUB CERT, så flot.

 

20-10-2017

Så har vi været på udstilling i Nørager som jeg virkelig havde glædet mig til. Dommer og race specialist Saara Sampakoski skulle dømme og jeg var spændt på alle pigernes kritik.

Og wow hun kunne rigtig godt lide pigerne. Bjôrk fik very good, hun har brug for tid. Maggie vandt junior tæve klassen med excellent, dog uden CK, da hendes pels er for blød. Malou fik excellent med CK og 3. bedste i åbenklasse, Troja fik excellent og 2. bedste tæve i veteran klassen OG Lumi vandt åbenklasse med excellent og CK og endte med at blive BIM - bedste tæve på dagen, det var jo helt vildt og jeg er så stolt. Der var tilmeldt over 60 hunde.

06-10-2017

Så er det vist på tide at jeg får opdateret lidt fra de sidste par måneder.

I juli tog vi til Fyn for at hygge med Bitten, hun passede bror Balto. Vi mødtes i en hundeskov med sø, hvor hundene kunne løbe og lege. Her var Annette og Daffi også med.
Bagefter tog vi hjem til Bitten i haven og hyggede resten af dagen.

Så har vi været på dobbelt udstilling i Fuglebjerg. For første gang havde vi campingvogn med, det var rigtig hyggeligt både pigerne og jeg nød det. Resultaterne på udstillingen både lørdag og søndag er opdateret se Blis - udstilling og Lapinlunas Ronjatar - udstilling.

Så har Malou og jeg været til spor i SpK regi, hun er bare super til at bruge sin næse - det er helt vildt og hun nyder det.

Den 16. september gik turen igen til Fyn, her skulle vi til Hasmark Strand Camping til årets Lapphunde træf. vi havde en skøn dag. Vi fik en intro til nose work, en dyrlæge fortalte om første hjælp, Søren fortalte om mentalbeskrivning, vi fik gået ture ved stranden, fælles spisning og en masse hygge.

Malou er blevet 2 år hurraa, jeg synes godt nok tiden er fløjet afsted. Maggie har været i hendes første løbetid.

Maggie og jeg har været på udstilling i DKK Ballerup.

Nu Malou er så dygtig til spor og elsker det, har jeg også meldt os til Nose Work, det glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Jeg tager både Malou og Maggie med, så begge piger kan lære det. 
Jeg har fået skaffet både klove, skind og blod, så nu skal vi rigtig i gang med spor også.

Om en uge går turen til udstilling igen Spk Nørager, den udstilling glæder jeg mig rigtig meget til. Alle tre piger skal med da det er Saara Sampakoski som skal dømme, jeg er virkelig spændt på hendes bedømmelse.

16-07-2017

Jubii så fik jeg svar på Malous HD/AD se under hvalpe.

01-07-2017

Jeg har lavet en ny sider under Lapinlunas Ronjatar, her kan du se hvordan det gik til mentalbeskrivningen, jeg har også lagt lidt videoer op fra dagen og sat lidt billeder ind fra i hendes galleri.