Følg Lumi på denne side

Lumi er den 10. december 2016 overgået til Bitten. Tusind tak Bitten du har været et helt fantastisk udstationeringshjem for Lumi. Jeg er taknemlig for du ville have hende og er endnu mere glad for vores venskab er blevet meget tættere end det var før. Alle de oplevelser vi har haft sammen gennem de næsten 4 år, har været helt fantastisk. Jeg glæder mig nu til en masse nye oplevelser sammen med dig, nu vi har beholdt en tæve hver fra skønne Lumi.

 

Lumi er faldet godt til hos Bitten og Kim, de holder mig dagliget opdateret med hvordan det går og deres oplevelser. De har været på gåtur til Svendborg, på besøg hos dyrlægen for at sige hej og så har Lumi og Mille hilst på hinanden, Mille er Bittens første lapphund, som bor hos hendes forældre. Mødet med de to gik over alt forventning, Mille er rigtig god til hvalpe, så de to skal nok få stor glæder af hinanden.

Fik lige en sød lille historie fra Bitten, Lumi og Bitten laver alt sammen, da Bitten skulle i bad, skulle Lumi da med, hun gik ud i brusebadet og blev helt våd i hele hovedet, det havde hun syntes var dejligt :D

Lumi og Bitten er i dag 2. april 2013 startet til hundetræning, det havde været sjovt og der havde været rigtig gang i Lumi, hun ville da heller lege end at træne hihi, men hun havde slet ikke været bange for noget og taget det hele i stiv arm <3 jeg er sikker på de to nok skal blive et godt træningspar.

Lumi har været til dyrlægen for sin anden vaccination og tjek, dyrlægen syntes hun var en rigtig fin hvalp, men også en bestemt dame, men det var nu ikke nyt for hverken Bitten eller jeg, men ellers en masse roser til damen og en fin vægt på 6 kg.

Der hvor Bitten går til træning med Lumi, må de altid komme ned og træne, Bitten var taget derned og de havde snuset lidt til agilitybanen, Lumi var hurtig til at fange hvad det gik ud på, springene lå selvfølgelig på jorden for hun er slet ikke gammel nok til at spring, så de må vente tålmodigt.

Bitten sendet mig lidt billeder af Lumi blandt andet hvor hun er nede og soppe i Odense å og studere et spring  vand inden i byen, den lille pige bliver nok en rigtig vandhund hun elsker også at klaske lidt i hendes vandskål.

Bitten har fået meldt Lumi til udstillinger sommeren over. Hendes første udstilling bliver den 19. maj i Svendborg, skue i Strøby 20. Maj sammen med bror Rakko, den 15. juni i Vejen og 3. + 4. august i Fuglebjerg. Resultater og billeder kan fra alle deres udstillinger, kan ses og læses på siden om udstillinger.

Bitten og Lumi har også været ude og hyrde får hos Jesper Sørensen i Otterup på Fyn. Lumi fik meget ros, hun var godt opmærksom på fårene og ikke bange for dem, det var alt han forlangte af en hvalp på knapt 4 måneder.

Nyt 16/11-13
Troja og jeg tog en tur til Fyn for at besøge Bitten, Kim og Lumi. Der var stor gensynsglæde mellem mor og datter. Vi var derover hele dagen. Vi hyggede i haven med agility, grillede, hyggede med hundene, tog en tur til stranden og gik tur og soppede. Det var så dejligt at se de to tøser sammen igen, de hyggede som de altid havde gjort.

Lumi har fået ny legekammerat, de har fået en kattekilling som hedder Manfred og de to er blevet de bedste venner 🙂

Nyt 22/2-14
Der er sat lidt nye billeder på fra Lumis 1 års fødselsdag.

Nyt 15/8-14
Det er meget lang tid siden jeg har fået opdatere mine oplevelser med Bitte og Lumi. Der er sket rigtig meget siden sidst. Lumi er blevet mentalbeskrevet, fået taget billeder af hofter og albuer, testet for prcd/PRA-DNA og Pompe’s Disease(GSD II). Bitten og Lumi har været på nogle udstillinger. De er også startet til agility. Vi har besøgt hinanden på kryds og tværs. Lumi er blevet en vandhund uden lige. Hun springer frygtløs ud i det blå og elsker det. Jeg har sat nye billeder på fra vores og deres besøg, udstillinger mm.