Følg Rakko her

Rakko er flyttet hjem til Cecilie og Martin som bor ikke så langt herfra, vi har aftalt at mødes jævnlig til nogle gåtur sammen, det er jeg rigtig glad for, så jeg kan se ham. De er første gangs hundeejere, så det skal nok bliver rigtig spændende for dem at få denne første gangs oplevelse.
På denne side kan du følge Rakkos liv hos hans familie og jeg håber på en masse dejlige, sjove historie og en masse nye billeder

Rakko er faldet rigtig godt til hos Cecilie og Martin, der er et par stykker i deres nærmeste familie der også har fået hundehvalpe, så de har allerede været på "hvalpetræf" med dem. Det havde været rigtig hyggeligt.
I byen hvor de bor er der gæs og geder, så Cecilie har været på tur med Rakko derned og kigge på dem, det havde Rakko syntes var spændende.

Vi var på gåtur med Rakko og hans familie nede ved Feddet, hvor var det deligt at se ham igen.

Rakko og Cecilie er startet til hvalpetræning, det går rigtig godt, men der skulle lige races lidt af med de andre hvalpe først, men så var han også klar.

Rakko har også være med Martin på arbejde med ude og køre traktor, han var blevet lidt køresyg, men det er der jo nok ikke noget at sige til med sådan en bumpetur.

De har også været til dyrlægen for endnu en vaccination og tjek, det havde gået rigtig godt og Rakko var en fin hvalp med en kampvægt på nu 7,6 kg.

Den 20. maj skal Rakko og hans familie på skue, det bliver rigtig hyggelig - søster Lumi og hendes familien kommer også, så jeg glæder mig til familien bliver samlet igen.

Cecilie og Rakko er nu startet til ringtræning, de skal jo på deres første skue den 20. maj, så det er rart at være lidt forberedt.

Den 15. august 2014
Nye (gamle billeder) I marts var jeg på tur med Rakko og Martin, vi var en tur på Feddet, hvor mor og søn hyggede. Rakko er stadigvæk den dejlige, godmodige hund, som han var her hjemme. Han minder mig nok mest af alt om Tyren Ferdinan ;) Jeg har sadt lidt nye billeder ind af ham.