Hvalpe

 Jeg skriver ikke flere op til hvalp efter Malou og Tuuli.

Men hold øje med siden, da Maggie skal parres til august. jeg skriver ikke nogen op endnu til hendes kuld. Det vil blive slået op her når tiden er.

31. december 2020 som sidste år snød Malou og er nu startet i løbetid. Hun skal parres med Eisenfest Pohjoistuuli daglig tale Tuuli.

Jeg søger en person/familie som har lyst til et samarbejde med mig. Da jeg gerne vil arbejde videre med disse linier, ønsker jeg at udstationere en hvalp. 

Vi du videre mere om hvad det indebære, så kontakt mig gerne enten på 31665760 (jeg kan være svær at få kontak til mellem kl. 8-16 i hverdagen, men skriv en SMS, så ringer jeg jer op) eller skriv til Heidi.nielsen2211@gmail.com.

Nogle af mine forventerninger er, du/i skal bo på Sjælland, i skal være interesseret i at bruge tid på hundetræning, vi skal have god kontakt til hinanden, efter aftale kommer jeg og “låner” hvalpen - i forbindelse med udstillinger eller andet, så hvalpen og jeg forsat kan have en god kontakt med hinanden.

Jeg har endnu ikke fundet ud af om det bliver en han eller tæve jeg vil beholde som udstationering, den beslutning finder jeg først ud af, når jeg ser hvalpene.

Jeg søger en udstationeringsfamilie til en hvalp som skal bo på sjælland

Lapinlunas Ronjatar

 • Lapinlunas Ronjatar

  Hofter: B/C
  Albuer: 0/0
  Øjenlyst: Intet påvist 12/2020
  prcd/PRA-DNA: Fri
  Pompe’s Disease(GSD II): Fri
  Mentalbeskrevet: gennemført

 • Eisenfest Pohjoistuuli

  Hofter: A/A
  Albuer: 0/0
  Øjenlyst: Intet påvist 12/2020
  prcd/PRA-DNA: bærer
  Pompe’s Disease(GSD II): Fri
  Mentalbeskrevet: gennemført

Eisenfest Pohjoistuuli

Hvalpenes stamtavle